De checklist voor je wedding emergency kit

Als weddingplanner en coördinator probeer ik steeds voorzien te zijn op alle mogelijke problemen die zich kunnen voor doen op een trouwdag. Pijnlijke voeten of een blaar? Compeed to the rescue! Is de zon een grote aanwezige op je dag, maar heb je geen zonnecrème voorzien? No worries! Dit zit in mijn Wedding Emergency kit.

Heb jij een weddingplanner of ceremoniemeester ingeschakeld? Vraag dan of hij/zij zo’n kit voorziet. In mijn Weddingplanning van A tot Z formule zit dit standaard bij in de prijs inbegrepen. Zo hoef jij je van niets aan te trekken op de dag zelf.

Doe je geen beroep op een weddingplanner of ceremoniemeester, maar wil je toch graag je eigen emergency kit voorzien? Dan deel ik met plezier mijn checklist met jou.

Geef je kit aan iemand van je bruidssuite die de hele dag bij jou is. Je (schoon)mama, zus, getuige, … Dan hoef jij er niet mee rond te lopen en is er toch iemand in je buurt die je meteen kan helpen.

Je kan je eigen checklist natuurlijk zo lang of zo kort maken als je zelf wil. Misschien zijn er ook een aantal zaken uit deze lijst die je ook graag voor je gasten wil voorzien (op het toilet bijvoorbeeld) zoals deo, compeed, …

Download via onderstaande knop de checklist.