Veelgestelde vragen

Voor je beslist om samen te werken met mij, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek vertellen jij en je toekomstige meer over jullie en wat voor trouwfeest jullie voor ogen hebben. Natuurlijk vertel ik met alle plezier meer over mezelf en wat ik voor jullie kan betekenen als weddingplanner. Alle vragen die je hebt over mij, mijn werkwijze of andere wedding gerelateerde vragen, kunnen dan ook gesteld worden.

Herken je jezelf hierin?
Je weet niet hoe te beginnen met het plannen van je trouwfeest of hebt er geen tijd en/of energie voor. Je vreest dat je op je trouwdag niet ten volle gaat kunnen genieten. Je wil je trouwvoorbereidingen kunnen treffen stress free, want je verdrinkt in het aanbod aan huwelijksleveranciers. Je weet hoe je droomdag eruit ziet op Pinterest, maar hoe begin je eraan?

Dan is een weddingplanner definetly iets voor jou! Ik ben je centraal aanspreekpunt voor de organisatie, styling en coördinatie van je trouwfeest. Ik filter alle informatie voor jou, rekening houdend met jouw wensen en budget. Ik leid alles in goede banen op je trouwdag, zodat jij enkel hoeft te genieten van je trouwvoorbereidingen en van je Big Day.

In maart 2018 ben ik officieel gestart als weddingplanner (in bijberoep), m.a.w. ik ben al bijna 5 jaar actief in de wedding sector. Sindsdien heb ik in totaal al 17 trouwfeesten op de teller staan, waarvan 12 koppels die kozen voor de Weddingplanning van A tot Z of de Wedding styling formule. Neem zeker een kijkje naar de Weddings en styled shoots die ik al georganiseerd en gestyled heb.

Omdat ik dit enkel in bijberoep doe en mijn klanten alle aandacht wil geven die ze verdienen, beperk ik het aantal huwelijken dat ik per jaar aanneem.

Neen, voor de eenvoudige reden dat elk koppel uniek is en een andere smaak heeft. Elke fotograaf/ florist/ grafisch ontwerper/… heeft zijn/haar eigen stijl. Voor het ene koppel past die stijl bij wat ze zoeken, maar voor een ander koppel misschien helemaal niet. Ik start dus steeds van nul als ik leveranciers begin te zoeken. Uiteraard mogen jij en je verloofde ook voorstellen doen hierin. Hebben jullie een bepaalde fotograaf in gedachten die jullie graag willen voor de Big Day? Geen probleem, ik neem voor jullie contact met hem/haar op.

Tuurlijk wel! Als bruid/bruidegom in spe mag je nog altijd zelf een locatie, fotograaf, … zoeken of voorstellen. Ik contacteer deze dan voor jou en handel alles verder af, zodat jij op beide oren kan slapen. Jij bepaalt zelf hoe je onze samenwerking wil invullen.

Sinds 2022 maakt mijn man, Nicola, deel uit van het RAW-team. Hij ondersteunt mij op de trouwdag zelf en assisteert mij als wedding coordinator. Zo hebben jij en je geliefde niet 1, maar 2 personen waarop jullie kunnen rekenen om jullie dag in goede banen te leiden. De overige taken zoals het plannen, zoeken van leveranciers, draaiboek opstellen, … neem ik nog steeds voor mijn rekening.

Het kan altijd gebeuren dat ik ziek word, een ongeval heb of dat ik door privé omstandigheden (bv. overlijden in de familie) niet aanwezig kan zijn op het trouwfeest van mijn klanten. Afhankelijk van de situatie, springt mijn man in voor mij of vraag ik een collega – weddingplanner om in te springen. Dit staat ook vermeld in het contract dat ik voor al mijn klanten opmaak.

De prijs van mijn wedding formules is zeker geen geheim. Deze kan je terugvinden op de pagina van Diensten en in mijn brochure. Zo weet je op voorhand hoeveel onze samenwerking zou kosten en kunnen we ons tijdens het kennismakingsgesprek focussen op het belangrijkste: jij en je toekomstige en jullie grote dag.

Ik woon in Leuven, maar voor huwelijken kan je mij over gans België inschakelen. Of misschien trouw je buiten ons Belgenlandje? No problem, destination weddings doe ik ook 😉

Een kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend; nadien ontvang je een offerte op maat. Je kan kiezen om meteen een afspraak vast te leggen of het contactformulier in te vullen. Ik kijk er alvast naar uit om je trouwplannen te bespreken!

Wil je graag de organisatie van je trouwfeest voor eigen rekening nemen? Geen probleem! Je kan mij ook boeken om enkel de aankleding van je huwelijk van begin tot einde te verzorgen.

Wil je graag ook iemand die de ganse dag aanwezig is om alles te begeleiden en coördineren? Dan kan je de formule Wedding Coordination bijboeken. Let wel, dit is enkel mogelijk als je de Styling formule boekt. Enkel weddingplanning zonder styling of coördinatie bied ik helaas niet aan.

Na boeking maak ik een Dropbox map aan waar we gezamenlijk in kunnen werken. Hierin deel ik alle documenten met jou, zoals onze overeenkomst, het mood board, de to do-lijst, het budgetplan, … Deze documenten bespreken we tijdens elke meeting. Verder houden we contact via Whatsapp. Ik beantwoord je vragen en berichten binnen de 2 dagen. Bij dringende zaken kan je mij steeds bellen of sms’en.