fbpx

Kleinfeld: Say yes to the dress

Elke bruid in spe heeft er al wel van gehoord of naar gekeken: Say yes to the dress. Het programma op de zender TLC waarbij toekomstige bruiden op zoek gaan naar hun droomtrouwjurk in de prachtige winkel van Kleinfeld. Ik moet bekennen dat het mijn guilty pleasure was (en nog steeds is) toen ik zelf nog verloofd was. Vanaf het moment dat onze reisplannen naar the Big Apple vast lagen, had ik mijn beslissing genomen. Ik moest en ik zou een bezoekje brengen aan Kleinfeld!

Kleinfeld

Een kleine week geleden was het dan zo ver! Als een klein kind in een snoepwinkel, liep ik met een glimlach tot achter mijn oren door de straten van New York op weg naar deze geweldige bruidswinkel. Na enkele foto’s aan de etalage (ok zeker een stuk of 12 😉) gingen we eens binnen een kijkje nemen.

De receptionist zei dat we de winkel niet binnen mochten, maar foto’s nemen vanuit de inkomhal was wel toegelaten. Even een blik binnen geworpen op zoek naar Randy, maar helaas 🙁 Wel waren er allerlei vrouwen die bruidsjurken aan het passen waren onder het toeziend oog van familie en vriend(inn)en. Brings back memories!

Kleinfeld

We eindigden ons bezoekje op de bruidsmeisjesafdeling en bij de accessoires, because diamonds are a girls best friend! 😉

door Anders Noren.

Omhoog ↑