Reviews

Aan het woord enkele koppels die voor RAW kozen:

Lobke en Hendrik

“Drie jaar geleden, nog voor corona, vroeg ik mijn vriendin ten huwelijk. We hadden toen al het plan om een lange tijd verloofd te zijn. Zo hadden we zeker tijd genoeg om ons droomfeest te plannen. We wisten van in het begin dat we wilden samenwerken met een wedding planner: om ons te ontzorgen, zodat we vooral konden genieten van deze fase en van elkaar.
We hadden met enkele wedding planners contact opgenomen, waaronder met Sarah. En met haar voelden we de beste klik!
En dat gevoel bleek tijdens elke stap in de planning te kloppen. Tijdens de voorbereiding luisterde Sarah naar wat we wilden. Ze liet ons dromen en fantaseren, begeleidde ons bij elke stap, en vooral: Sarah bracht al onze ideeën samen tot een mooi geheel.
Wat we vooral apprecieerden, was dat Sarah voldoende ruimte liet voor onze eigen ’touch’. Als we zelf leveranciers online vonden, of graag iets zelf wilden doen, dan zorgde zij ervoor dat het paste in de hele puzzel. Tijdens de dag zelf was het een enorme geruststelling dat we wisten dat Sarah alles in goede banen leidde en wij echt konden genieten van onze dag.
Bedankt Sarah en Nicola voor de mooie herinneringen die we met jullie hulp konden creëren!”

Quentin en Ashley

“We had the pleasure of working with Sarah while living overseas in Canada. I moved away from Belgium but we wanted our wedding to take place back where my family resides. Sarah has been absolutely fantastic, communicating and touching base with use very often and making sure all our questions were answered. Our wedding was beautiful and everything went as planned. Couple hic ups there and there but nothing within Sarah’s controls. We would recommend Sarah as a wedding planner, she is fluent in English and Flemish (such a good English!), professional and very friendly. Thanks again from both of us Sarah, you took away so much stress from our shoulders and we can’t thank you enough for the amazing wedding you put together for us.”

Steff en Noortje

“Wij hebben afgelopen zomer met Sarah van RAW Weddings samengewerkt om ons huwelijk in goede banen te leiden. Vanaf het eerste contact hadden wij een zeer goed gevoel. Ze volgt de maanden vooraf alles nauwgezet mee op via een duidelijke planning en overleg op regelmatige basis. Over alle details denkt zij mee na en komt met creatieve voorstellen die perfect passen binnen onze stijl en wensen. Ook de dag zelf was zij een zeer welgekomen, doch subtiele hulp waardoor wij gespaard blijven van alle organisatorische taken. Mede dankzij haar hebben wij een zeer liefdevolle en zorgeloze dag kunnen beleven.”

Gert en Eline

“Wij zochten iemand die op onze trouwdag de styling onder handen nam, zodat wij zorgeloos konden genieten. We kwamen bij Sarah van RAW Weddings terecht. Het klikte van bij het eerste gesprek. Sarah begreep wat we zochten en regelde dan alles tot in de puntjes. We hadden er dan ook alle vertrouwen in dat de dag vlot zou verlopen.
Op 16 juli trouwden we en stress was er die dag niet bij. De kerk en de zaal waren prachtig versierd zoals wij het in ons hoofd hadden. Wij hebben dan ook echt genoten van onze mooiste dag! Dankjewel Sarah!”

Sarah en Benjamin

“We hebben gekozen voor RAW Weddings, na een geslaagde kennismaking. Nadien is alles zeer vlot verlopen, met telkens aandacht voor onze wensen. Duidelijke en concrete afspraken. Meer als voldoende kansen om vragen te stellen. Een goede begeleiding tijdens de trouw. Zeer professioneel!”

Valerie en Louca

“We zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben voor Sarah als onze wedding coördinator. Als coördinator verzorgde zij de functie van onzichtbare hand, die alles in goede banen leidde daar waar nodig, zonder overmatig aanwezig te zijn. Haar inzet, gestructureerde aanpak en talent om situaties te lezen en adequaat in te grijpen was dan ook van cruciaal belang om ons te ontlasten op onze grote dag.
Bedankt Sarah!”

Laura en Wouter

“We hadden Raw Weddings gevraagd als weddingcoördinator op onze trouwdag en zijn heel blij met onze keuze. Onze dag is vlekkeloos verlopen door de goede opvolging van Sarah. Ze is super behulpzaam, ziet waar er nog werk/bijsturing nodig is, straalt rust uit en doet ook alles wat ze zegt dat ze zal doen. Hierdoor hadden we een zorgeloze dag. Zeker een aanrader!”

Elien en David

“Wij contacteerden Sarah in september 2019 om ons te helpen bij de voorbereidingen van ons huwelijk op 28 november 2020. In de eerste plaats, omdat we zelf niet wilden dat er ooit organisatie-stress bij zou komen kijken en we ten volle zouden kunnen genieten van de voorbereiding maar ook omdat we gewoonweg niet wisten hoe eraan te beginnen. De samenwerking en de voorbereidingen verliepen heel vlot, Sarah antwoordde altijd snel op onze vragen en hielp ons steeds verder. Veel communicatie (zaal, fotograaf, bloemiste…) verliep langs haar; ze deed heel wat opzoekingswerk omtrent zalen, fotolocaties, decoratie, bloemen, make-up artiesten,…
Ook ondersteunde ze ons enorm tijdens de hele corona periode waarin we geconfronteerd werden met heel veel onzekerheid. Ze kwam telkens opnieuw met ideeën om onze trouw aan te passen aan de overheidsmaatregelen die steeds veranderden. Op het moment dat het voor ons echt moeilijk werd (tweede lockdown begin november en dus net voor onze trouw) bleef ze positief en zocht ze mee naar oplossingen zodat we er toch het beste van zouden kunnen maken op onze grote dag. We hebben er uiteindelijk ook effectief een schitterende dag van gemaakt en dat mede dankzij de formidabele begeleiding van Sarah tijdens onze “first-look” en fotoshoot! Op dergelijke momenten iemand hebben die organisatorisch alles in goede banen leidt waardoor je zelf volledig kan genieten van het moment is een niet te onderschatten luxe! Nogmaals bedankt Sarah!”

Roxanne en Tim

“Onze trouwdag is verlopen zoals we hadden gehoopt. Sarah heeft hier zeker een impact op gehad om alles vlekkeloos in elkaar te laten vloeien. Zij heeft ons vooraf op zaken gewezen waar wij niet mee bezig waren of aan gedacht hadden, waardoor wij een zeer mooie dag beleefd hebben. We vonden het super dat ze naar de zaal is gaan kijken om te kijken wat er daar mogelijk is en ons daar andere inzichten heeft gegeven. Ze zorgde er ook voor dat we op regelmatige basis met elkaar in contact stonden, zodat we perfect wisten wat er moest gebeuren tijdens de voorbereidingen. Wij zijn laaiend enthousiast over Sarah, omdat ze zeer gedreven is en perfect weet waar ze mee bezig is.”