fbpx

Reviews

Aan het woord enkele koppels die voor RAW Weddings kozen:

Valerie en Louca

“We zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben voor Sarah als onze wedding coördinator. Als coördinator verzorgde zij de functie van onzichtbare hand, die alles in goede banen leidde daar waar nodig, zonder overmatig aanwezig te zijn. Haar inzet, gestructureerde aanpak en talent om situaties te lezen en adequaat in te grijpen was dan ook van cruciaal belang om ons te ontlasten op onze grote dag.
Bedankt Sarah!”

Laura en Wouter

“We hadden Raw Weddings gevraagd als weddingcoördinator op onze trouwdag en zijn heel blij met onze keuze. Onze dag is vlekkeloos verlopen door de goede opvolging van Sarah. Ze is super behulpzaam, ziet waar er nog werk/bijsturing nodig is, straalt rust uit en doet ook alles wat ze zegt dat ze zal doen. Hierdoor hadden we een zorgeloze dag. Zeker een aanrader!”

Elien en David

“Wij contacteerden Sarah in september 2019 om ons te helpen bij de voorbereidingen van ons huwelijk op 28 november 2020. In de eerste plaats, omdat we zelf niet wilden dat er ooit organisatie-stress bij zou komen kijken en we ten volle zouden kunnen genieten van de voorbereiding maar ook omdat we gewoonweg niet wisten hoe eraan te beginnen. De samenwerking en de voorbereidingen verliepen heel vlot, Sarah antwoordde altijd snel op onze vragen en hielp ons steeds verder. Veel communicatie (zaal, fotograaf, bloemiste…) verliep langs haar; ze deed heel wat opzoekingswerk omtrent zalen, fotolocaties, decoratie, bloemen, make-up artiesten,…
Ook ondersteunde ze ons enorm tijdens de hele corona periode waarin we geconfronteerd werden met heel veel onzekerheid. Ze kwam telkens opnieuw met ideeën om onze trouw aan te passen aan de overheidsmaatregelen die steeds veranderden. Op het moment dat het voor ons echt moeilijk werd (tweede lockdown begin november en dus net voor onze trouw) bleef ze positief en zocht ze mee naar oplossingen zodat we er toch het beste van zouden kunnen maken op onze grote dag. We hebben er uiteindelijk ook effectief een schitterende dag van gemaakt en dat mede dankzij de formidabele begeleiding van Sarah tijdens onze “first-look” en fotoshoot! Op dergelijke momenten iemand hebben die organisatorisch alles in goede banen leidt waardoor je zelf volledig kan genieten van het moment is een niet te onderschatten luxe! Nogmaals bedankt Sarah!”

Barbara en Dylan

“Ze heeft ons enorm goed geholpen met de mooiste dag van ons leven voor te bereiden! Dikke merci, Sarah!”

Roxanne en Tim

“Onze trouwdag is verlopen zoals we hadden gehoopt. Sarah heeft hier zeker een impact op gehad om alles vlekkeloos in elkaar te laten vloeien. Zij heeft ons vooraf op zaken gewezen waar wij niet mee bezig waren of aan gedacht hadden, waardoor wij een zeer mooie dag beleefd hebben. We vonden het super dat ze naar de zaal is gaan kijken om te kijken wat er daar mogelijk is en ons daar andere inzichten heeft gegeven. Ze zorgde er ook voor dat we op regelmatige basis met elkaar in contact stonden, zodat we perfect wisten wat er moest gebeuren tijdens de voorbereidingen. Wij zijn laaiend enthousiast over Sarah, omdat ze zeer gedreven is en perfect weet waar ze mee bezig is.”

Maïte en Thomas

“Het is een fantatisch, mooie dag geweest, alles is goed verlopen. Sarah stond steeds klaar voor ons, was heel toegewijd en een steun gedurende het gehele proces.”

door Anders Noren.

Omhoog ↑