Diensten

Klik op de naam van de formule voor meer informatie en prijzen te zien

Wil jij graag onze brochure met al onze diensten en prijzen ontvangen? Klik op de knop hieronder om deze te downloaden.

Waarom beroep doen op RAW Weddings? 

  • Ik ontferm mij over elk detail en de hele planning van jouw huwelijk van het prikken van je trouwdatum tot en met het aansnijden van je bruidstaart. Jij beleeft je trouwdag helemaal ontspannen en geniet optimaal van je geliefde en je feest. 
  • RAW Weddings is jouw reddingsboei in die gigantische zee aan informatie van huwelijksleveranciers. Ik filter deze uit voor jou, rekening houdend met jouw wensen en budget. Jij hakt de knoop door.
  • Jouw dag in goede banen leiden en de opvolging van de dagplanning hoef je niet aan je bride squad toe te vertrouwen. Zo kunnen zij samen met jou er een onvergetelijk feestje van maken.
  • Ik ben het aanspreekpunt voor jouw gasten en leveranciers bij vragen of problemen.
  • Met mijn handige emergency kit hoef jij je nergens zorgen over te maken. Veiligheidspelden, deo, pleisters, haarspelden, noem maar op, ik heb het bij! 

Weddingplanning van A tot Z

Wedding styling

Wedding coordination

Anti-stress wedding talk

Destination weddings

Hoe ga ik te werk?

Je hebt besloten om beroep te doen op een weddingplanner / wedding stylist? Super! 😊 Natuurlijk vraag je je af wie het best bij jou past.

Het start allemaal met een gratis en vrijblijvend gesprek; het doel hiervan is dat ik jou en je geliefde beter wil leren kennen. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar hoe jullie love story is ontstaan, wat jullie verwachtingen zijn en hoe jullie droombruiloft eruit ziet. Verder vertel ik wat over mezelf en wat ik voor jullie kan betekenen. Ik vind het enorm belangrijk dat mijn klanten een goede klik met mij hebben. Een weddingplanner vertrouw je tenslotte één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven toe.

Nadien kan het echte werk beginnen! Afhankelijk van de formule die je gekozen hebt, ga ik op zoek naar passende leveranciers, locatie(s) en styling gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren, rekening houdend met het budget. Op jouw vraag ga ik met plezier mee naar leveranciers.

Op the Big Day ben ik aanwezig samen met mijn man, vanaf het moment dat jij je klaar maakt tot en met de openingsdans. Zo zijn er maar liefst 2 personen die er voor zorgen dat alles vlot verloopt en die het aanspreekpunt zijn voor leveranciers en gasten bij vragen of problemen. Het enige wat jij moet doen is ontspannen en van elke seconde genieten samen met jouw vrienden en familie.

Klinkt als muziek in de oren? Contacteer me voor meer info of een afspraak.

Beschikbaarheden

Hieronder kan je terugvinden welke periodes/data ik NIET meer beschikbaar ben:

2022: VOLZET

2023: 24/06

door Anders Noren.

Omhoog ↑