fbpx

Downloads

Plan your wedding tijdslijn

Ben jij verloofd en weet jij niet waar te beginnen met het plannen van je huwelijk? Geen idee welke leveranciers je allemaal moet vastleggen en wanneer je dit best doet? No worries, deze handige weddingplanning tijdslijn helpt jou hierbij! Heb je nog verder advies en/of tips nodig? Boek dan zeker een anti-stress wedding talk waarin jij al je wedding vragen kan stellen aan een weddingplanner. 😉

.

Welke vragen moet je stellen bij een locatiebezoek?

Verloofd? Proficiat! Je staat ongetwijfeld te trappelen om op zoek te gaan naar DE ideale trouwlocatie voor jullie Big Day. Hoe je in 3 stappen jouw droomlocatie vindt, lees je hier.

Wanneer je een bezoek brengt aan een trouwlocatie, zijn er een aantal zaken waar je best op let. Maar wat dan? Ik heb een handig overzicht gemaakt met belangrijke vragen die je kan stellen tijdens je bezoek. Bijvoorbeeld:

  • Hoe lang is de zaal beschikbaar? Enkel op jullie trouwdag zelf, of meerdere dagen? Denk hierbij aan de op- en afbouw van alle aankleding en decoratie.
  • Wat zijn de annulatievoorwaarden en afspraken bij verplaatsing van datum? (Dank u corona…)
  • Is er een eind uur?
  • Is er een back-up plan voor in geval van slecht weer? (Bv. als de ceremonie buiten doorgaat)

Wil je de andere vragen ook hebben? Je kan ze hieronder downloaden.

De checklist voor je wedding emergency kit

Als weddingplanner en coördinator probeer ik steeds voorzien te zijn op alle mogelijke problemen die zich kunnen voor doen op een trouwdag. Pijnlijke voeten of een blaar? Compeed to the rescue! Is de zon een grote aanwezige op je dag, maar heb je geen zonnecrème voorzien? No worries! Dit zit in mijn Wedding Emergency kit.

Heb jij een weddingplanner of ceremoniemeester ingeschakeld? Vraag dan of hij/zij zo’n kit voorziet. In mijn Weddingplanning van A tot Z formule zit dit standaard bij in de prijs inbegrepen. Zo hoef jij je van niets aan te trekken op de dag zelf.

Doe je geen beroep op een weddingplanner of ceremoniemeester, maar wil je toch graag je eigen emergency kit voorzien? Dan deel ik met plezier mijn checklist met jou. 😉 Geef je kit aan iemand van je bruidssuite die de hele dag bij jou is. Je (schoon)mama, zus, getuige, … Dan hoef jij er niet mee rond te lopen en is er toch iemand in je buurt die je meteen kan helpen.

Je kan je eigen checklist natuurlijk zo lang of zo kort maken als je zelf wil. Misschien zijn er ook een aantal zaken uit deze lijst die je ook graag voor je gasten wil voorzien (op het toilet bijvoorbeeld) zoals deo, compeed, …

Download via onderstaande knop de checklist.

door Anders Noren.

Omhoog ↑