Let's get the wedding started

In 2016 (toen ik zelf een bruid to be was en nog geen weddingplanner) heb ik mijn ganse trouwfeest zelf gepland van A tot Z. Maanden en maanden zijn we aan het plannen geweest. Ik begrijp dus helemaal dat je trouwfeest plannen geen walk in the park is. Uiteindelijk bleek al die stress voor niks te zijn geweest, want onze trouwdag was gewoon zalig! Onze vrienden zijn 7 jaar later nog aan het praten over ons feest en hoe geweldig ze het vonden. 

Na onze trouwdag heb ik een opleiding bij een weddingplanner gevolgd, en heb in 2018 de stap gezet om zelf weddingplanner te worden.  Waarom? Bij Raw Authentic Weddings vinden we dat koppels niet enkel van hun trouwfeest moeten kunnen genieten, maar ook van de voorbereidingen ervan. Geen weken/maanden je zot zoeken naar een locatie, fotograaf, cateraar, … maar wel genieten van elkaar en met zero stress aftellen naar je trouwdatum.

Raw staat voor gedurfd, badass, geen klassiek gedoe.

Authentic: trouw aan je eigen persoonlijkheid. M.a.w. gewoon jullie eigen ding doen, en niet wat “hoort” of “moet”.

Weddings: de focus ligt op het organiseren van huwelijksfeesten (zowel in België als in het buitenland).

Sarah RAW Weddings

A few things you should know about me...

Mama van twee prachtige kindjes, Norah (een sterrenkindje) en Arthur. Getrouwd met Nicola, de beste hubby, die tevens een handje toesteekt bij RAW.

Guilty pleasures

Ik ga volledig op in reality series met veel drama, zoals Married At First Sight Australië en Temptation Island.

Mijn hobby's

Af en toe durf ik mezelf te wagen aan cosplay, als Harley Quinn, de badass girlfriend van The Joker. Verder ben ik gebeten door de reismicrobe en helemaal in love with Thailand.

Mijn favorieten

Mijn favoriete serie is ongetwijfeld Game of Thrones. In food is mijn motto ‘Er is nog altijd plaats voor een dessertje of chocolade.’

Plan een kennismakingsgesprek

Think we’re a match made in wedding heaven?

Een persoonlijk, authentiek trouwfeest met een gedurfde styling die helemaal jullie ademt? Willen jullie graag je trouwfeest op je eigen manier doen en niet alle regeltjes en tradities volgen?

Boek je kennismakingsgesprek