Let's get the wedding started

Het begon allemaal in 2016, toen ik een bruid to be was en mijn trouwfeest zelf heb gepland van A tot Z. Ik was toen nog geen weddingplanner, en had dus geen flauw idee hoe ik een trouwfeest moest plannen. Maanden zijn we aan het plannen geweest, met een serieuze dosis stress erbij. Uiteindelijk bleek al die stress voor niks te zijn geweest, want onze trouwdag was z-a-l-i-g! Onze vrienden zijn 7 jaar later nog aan het praten over hoe geweldig ze ons feest vonden. 

Ik vind dat koppels niet enkel van hun trouwdag moeten kunnen genieten, maar ook van de voorbereidingen. Geen maanden je zot zoeken naar een locatie, fotograaf, cateraar, … maar wel genieten van elkaar en met zero stress aftellen naar je trouwdatum. Daarom volgde ik na onze trouwdag een opleiding bij een weddingplanner, en zo is Raw Authentic Weddings in 2018 geboren. 

Waarvoor staat RAW?

Raw staat voor gedurfd, badass, geen klassiek gedoe.

Authentic: trouw aan je eigen persoonlijkheid, je eigen ding doen, en niet wat “hoort” of “moet”.

Weddings: de focus ligt op het organiseren van huwelijksfeesten (zowel in België als in het buitenland).

Sarah RAW Weddings

A few things you should know about me...

Mijn hobby's

Af en toe durf ik mezelf te wagen aan cosplay, als Harley Quinn, de badass girlfriend van The Joker. Verder ben ik gebeten door de reismicrobe en helemaal in love with Thailand.

Guilty pleasures

Ik ga volledig op in reality series met veel drama, zoals Married At First Sight Australië.

Mama van twee prachtige kindjes, Norah (een sterrenkindje) en Arthur. Getrouwd met Nicola, de beste hubby, die tevens een handje toesteekt bij RAW.

Mijn favorieten

Mijn favoriete series zijn ongetwijfeld Game of Thrones en Bridgerton. In food is mijn motto ‘Er is nog altijd plaats voor een dessertje of chocolade.’

Plan een kennismakingsgesprek

Think we’re a match made in wedding heaven?

Een persoonlijk, authentiek trouwfeest met een gedurfde styling die helemaal jullie ademt? Willen jullie graag je trouwfeest op je eigen manier doen en niet alle regeltjes en tradities volgen?

Boek je kennismakingsgesprek