Let's get the wedding started

Tijdens het organiseren van mijn eigen huwelijk in 2017, ontdekte ik mijn passie voor weddingplanning en -styling. Na het volgen van een opleiding tot weddingplanner, heb ik in maart 2018 de sprong gewaagd om zelf weddingplanner te worden. And the rest, as they say, is history.

Raw staat voor het ruwe, niet-afgeborstelde karakter, geen stijve bedoeningen dus. Authentic: authentiek, trouw aan je eigen persoonlijkheid. M.a.w. gewoon jullie eigen ding doen, en niet wat “hoort” of “moet”. Weddings: de focus ligt op het organiseren van huwelijksfeesten (zowel in België als in het buitenland).

Sarah RAW Weddings

A few things you should know about me...

Mama van twee prachtige kindjes, Norah (een sterrenkindje) en Arthur. Getrouwd met Nicola, de beste hubby, die tevens een handje toesteekt bij RAW.

Guilty pleasures

Ik ga volledig op in reality series met veel drama, zoals Married At First Sight Australië en Temptation Island.

De hobby's van Sarah

Af en toe durf ik mezelf te wagen aan cosplay, als Harley Quinn, de bad ass girlfriend van The Joker. Verder ben ik gebeten door de reismicrobe en helemaal in love with Thailand.

Mijn favorieten

Mijn favoriete serie is ongetwijfeld Game of Thrones. In food is mijn motto ‘Er is nog altijd plaats voor een dessertje of chocolade.’

Plan een kennismakingsgesprek

Think we’re a match made in wedding heaven?

Een persoonlijk, authentiek trouwfeest met een styling die helemaal jullie uitademt? Willen jullie graag je trouwfeest op je eigen manier doen en niet alle regeltjes en tradities volgen?

Boek je kennismakingsgesprek