Let's get the wedding started

Tijdens het organiseren van mijn eigen huwelijk in 2017, ontdekte ik mijn passie voor weddingplanning en -styling. Na het volgen van een opleiding tot weddingplanner, heb ik in 2018 de sprong gewaagd om zelf weddingplanner te worden. And the rest, as they say, is history.

Raw staat voor het ruwe, niet afgeborstelde karakter, geen stijve bedoeningen dus. Authentic: authentiek, speciaal en niet-traditioneel. Weddings: de focus ligt op het organiseren van huwelijksfeesten.

Sarah RAW Weddings

A few things you should know about me...

Mama van een prachtig sterrenkindje Norah. Getrouwd met Nicola, de beste hubby, die tevens een handje toesteekt bij RAW Weddings.

Guilty pleasures

Ik ga volledig op in reality series met veel drama, zoals Married At First Sight Australiรซ en Temptation Island.

De hobby's van Sarah

Af en toe durf ik mezelf te wagen aan cosplay, als Harley Quinn, de bad ass girlfriend van The Joker. Verder ben ik gebeten door de reismicrobe en helemaal in love with Thailand.

Mijn favorieten

Mijn favoriete serie is ongetwijfeld Game of Thrones. In food is mijn motto ‘Er is nog altijd plaats voor een dessertje of chocolade.’

Plan een kennismakingsgesprek

Think weโ€™re a match made in wedding heaven?

Een persoonlijk, authentiek trouwfeest met een styling die helemaal jullie uitademt? Willen jullie graag je trouwfeest op je eigen manier doen en niet alle regeltjes en tradities volgen?

Boek je kennismakingsgesprek