Lobke en Hendrik

Drie jaar geleden, nog voor corona, vroeg ik mijn vriendin ten huwelijk. We hadden toen al het plan om een lange tijd verloofd te zijn. Zo hadden we zeker tijd genoeg om ons droomfeest te plannen. We wisten van in het begin dat we wilden samenwerken met een wedding planner: om ons te ontzorgen, zodat we vooral konden genieten van deze fase en van elkaar. We hadden met enkele wedding planners contact opgenomen, waaronder met Sarah. En met haar voelden we de beste klik!

En dat gevoel bleek tijdens elke stap in de planning te kloppen. Tijdens de voorbereiding luisterde Sarah naar wat we wilden. Ze liet ons dromen en fantaseren, begeleidde ons bij elke stap, en vooral: Sarah bracht al onze ideeën samen tot een mooi geheel.

Wat we vooral apprecieerden, was dat Sarah voldoende ruimte liet voor onze eigen ’touch’. Als we zelf leveranciers online vonden, of graag iets zelf wilden doen, dan zorgde zij ervoor dat het paste in de hele puzzel. Tijdens de dag zelf was het een enorme geruststelling dat we wisten dat Sarah alles in goede banen leidde en wij echt konden genieten van onze dag.

Bedankt Sarah voor de mooie herinneringen die we met jouw hulp konden creëren!

– Lobke en Hendrik

Weddingplanning van A tot Z (planning, styling en coördinatie): Raw Authentic Weddings

Fotografie: Stijn Swinnen

Bloemen: Into the Wild Flowers

Haar en make-up: Fermidabel

Drukwerk: Studio Kiki

Locatie: D.Riem

Rentals: Wonderrentals en Elle Weddings